Marijn van Beurden Tansport BV Contact gegevens: Tijmveld 114, 5467 ND Veghel. Telefoon: +31(0)6 51317779. Email: mvbt@mvbt.nl
Volvo

Wie zijn wij?

Marijn van Beurden Transport BV is een flexibel en betrouwbaar transportbedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het charter rijden voor diverse opdrachtgevers. 24/7 het hele jaar door! Sinds de oprichting in november 2008 door Marijn van Beurden is het bedrijf uitgegroeid van eenmanszaak tot een transportbedrijf met op dit moment 9 auto's, waarmee we voor diverse klanten in heel Europa onderweg zijn.

Materiaal

Wij rijden met jong, bij de dealer onderhouden materiaal. Onze vrachtwagens zijn allround inzetbaar voor de verschillende werkzaamheden. Enkele wagens zijn specifiek uitgerust naar de wensen van de klant. Deze zijn uitgerust met een gen-set voor het vervoer van reefer containers of een compressor voor het vervoeren en onder druk kun lossen van vloeistoffen. Wij beschikken over diverse eigen trailers zoals schuifzeilen trailers voor het vervoer van allerlei soorten stukgoederen. Ook zijn er containerchassis aanwezig voor het vervoer van de verschillende maten en soorten containers. In overleg met u bekijken wij graag de mogelijke oplossingen die Marijn van Beurden Transport BV u kan bieden.

Personeel

Onze Nederlandstalige chauffeurs worden doorlopend opgeleid en bijgeschoold volgens de Europese norm (code 95). Onze Chauffeurs rijden milieubewust , zorgen goed voor het materiaal en denken graag mee met de klant.

Toekomstblik

We hebben altijd de ambitie door het aantrekken van nieuwe klanten verantwoord te groeien. We zijn gestart met het traject om het keurmerk van Transport & Logistiek Nederland te behalen om onze opdrachtgevers een nog hogere kwaliteit te kunnen garanderen. Het Keurmerk Transport & Logistiek (KTL) is hét keurmerk voor het goederenvervoer over de weg